torsdag 23. februar 2012

Kurs i mentometerknapper

Vi hadde vår store IKT dag på Olsvikåsen vgs denne uken. Det var en hel dag med mange og gode kurs holdere. Nok en gang er jeg imponert over hvor god Google docs og Google sine løsninger er, og hvor mye lettere de kan gjøre hverdagen. Samskriving i Google docs virker veldig bra, det må jeg bruke mer! Jeg har såvidt kommet i gang med å bruke spørreskjemaene til google som evaluering.

På IKT dagen holdt jeg  kurs i mentometerknapper. Tiden går alltid litt fort når man har det kjekt, og det ble nok litt liten tid til å vise hvordan man lager powerpointen med spørsmål. Jeg viet derfor mest tid til det jeg synes er bra med mentometerknappene, nettopp til pedagogisk bruk.

Her er et lite utdrag av mitt kurs:
Noen momenter for hvordan mentometer knapper kan brukes 
Jeg gjorde som jeg gjør i undervisning, nettopp for å få et bilde av hva tilhørerene syntes. Jeg stilte samme spørsmål tidlig, og til slutt av kurset. Under er resultatet.

Spørsmål stilt første gang

Spørsmål stilt andre gang
Resultatet ble veldig positivt. Jeg har tro på at mentometerknapper brukt i undervisning kan bidra til økt læringsutbytte. Nå gleder jeg meg til å holde kurs på Dei Gode Døma i mars


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar